Newl Fisk
Frisk fisk fra havene omkring Danmark
Newl FiskÅbningstiderDelikatessenRøgvarerneDe ferske fiskPersonale
Personale


Indehaveren Peter har arbejdet med fisk siden 1983. Først i 
produktionen på fiskefabrikken Aurora og siden mange år ved Lani Fisk i Esbjerg. Fik jobbet som formand på fiskefabrikken Thorfisk i Hvide Sande.
Da sælgerne herfra startede selvstændigt med fabrikken Vestfisk, tog de Peter med som formand. Her var han, da fiskebutikken i Nørre Nebel blev udbudt til forpagtning.
Mange års erfaring med fisk og fritidskok giver kunderne den bedste mulighed for svar på spørgsmål og vejledning i tilberedning.Charlotte, gift med Peter, har arbejdet som selvstændig i fiskeforretninger i Henne Strand og Sædding Fisk i Esbjerg. Har herefter været ansat i Nørre Nebel Røgeri ved Erik. Derefter butikschef ved Edgar Madsen i Hvide Sande. Var igen i Nørre Nebel Røgeri med Carl som chef.
Startede fiskebutikken Bjerregård Fisk i samarbejde med daværende købmand. Var butikschef her i fem år, da nuværende købmand forpagtede butikken til anden side.
Er nu regnskabsansvarlig i Newl Fisk og går til hånde i butikken i travle perioder.Trine har arbejdet ved Thorfisk i Hvide Sande. Er siden uddannet indenfor fødevarer og ernæring.
Butiksansat i Bjerregård Fisk, hvor arbejdet bestod i ekspedition af kunder og produktion til salg af salater og røgvarer.
Har nu ansvaret for en flot, indbydende og salgsklar butik.Da Mai, datter af Charlotte og Peter, var 7 eller 8 år hjalp hun gerne med rengøring af makreller til røgning i Sædding Fisk. Stående på en fiskekasse og de blå gummihandsker op til armhulerne, var hun i sit es.
Mai var i Bjerregård Fisk i alle 5 år.
Kan ekspedere med en kæmpe viden omkring fisk. Fordelen er at Mai gerne spiser alle fisk, så hun kan rådgive om smag og tilberedning.
Klarer alle opgaverne i forhold til at have en flot, indbydende og salgsklar butik.


 
Newl FiskÅbningstiderDelikatessenRøgvarerneDe ferske fiskPersonale
Årstidens friske fisk. Fisk fra eget røgeri. Hjemmelavede salater. Fisk ud af huset
Michael Kors veske billig
Canada Goose outlet
Billiga UGGs Outlet
Bolsos Michael kors outlet